Online Regisztráció

Kérjük, használja az online regisztrációt a jelentkezéshez. A kötelezően kitöltendő mezőket a csillag (*) jelöli.

A jelentkezés során meg kell adnia a számlázási címet, valamint a számlafizető fél adószámát. Kérjük készítse elő ezeket az adatokat most, mert ezek az információk a számla elkészítését követően már nem módosíthatók.

Tájékoztatjuk és felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány 264/2021. (V. 21.) rendelete értelmében beltéren – létszámtól függetlenül – csak védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a résztvevők. A szállodákban és vendéglátóhelyeken ugyan eltörölték a védettségi igazolvány szükségességét, de amennyiben ezeken a helyszíneken „egyéb rendezvény” (kongresszus, üzleti rendezvény, zenés-táncos rendezvény) megtartására kerül sor, úgy az arra vonatkozó szabályozások az irányadók!

Jelentkező

Megrendelések

További, illetve extra étkezések térítés ellenében igényelhetők.
Kérjük itt jelölje, ha gluténmentes, laktózmentes, vagy vegetáriánus étkezést kér! (Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!)

Szálloda

Számlázási adatok

Minden befizetésről ÁFA-s számlát bocsájtunk ki. Kérjük, adja meg a számlázási adatait ezen az oldalon. A számlázási adatok a számla kiállítását követően nem módosíthatók.

Csak papír alapú számla esetén kérjük kitölteni!

Megjegyzés

Amennyiben számla megbontást kér, kérjük jelezze!

Véglegesítés

Ellenőrizze és javítsa megrendeléseit, ha szükséges. Javításhoz válassza fentről az űrlap megfelelő szekcióját. Amennyiben mindent rendben talált, válasszon egy fizetési módot, majd kattintson a feltételek elfogadására és küldje el jelentkezését.

Megrendelés összesítő
TételEgységár HUFMennyiségÖsszesen (bruttó) HUF