Online Regisztráció

Kérjük, használja az online regisztrációt a jelentkezéshez. A kötelezően kitöltendő mezőket a csillag (*) jelöli.

A jelentkezés során meg kell adnia a számlázási címet, valamint a számlafizető fél adószámát. Kérjük készítse elő ezeket az adatokat most, mert ezek az információk a számla elkészítését követően már nem módosíthatók.

Jelentkező

Ennek hiányában a kreditpont NEM kerül jóváírásra!

Megrendelések

További, illetve extra étkezések térítés ellenében igényelhetők.
Kérjük, csak akkor jelölje, ha a részvételi díjban foglalt étkezésen kívül szeretne plusz ebédet rendelni.
A részvételi díj a szombati (november 25-i) ebéd költségét nem tartalmazza, külön térítés ellenében tudjuk biztosítani.
A részvételi díj a pénteki (november 24-i) vacsora költségét nem tartalmazza, külön térítés ellenében tudjuk biztosítani.
Kérjük itt jelölje, ha gluténmentes, laktózmentes, vagy vegetáriánus étkezést kér! (Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!)

Szálloda

(A megadott szobatárs NE jelöljön egy másik két fős szobát!) Két fős szoba foglalása esetén a szoba teljes költsége automatikusan az Ön regisztrációjához kerül kiszámlázásra. Amennyiben a szoba költségét megosztva fizetik, kérjük jelezze e-mailben.

Számlázási adatok

Minden befizetésről ÁFA-s számlát bocsájtunk ki. Kérjük, adja meg a számlázási adatait, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit ezen az oldalon. A számlázási adatok a számla kiállítását követően nem módosíthatók. Amennyiben számlamegbontást igényel, kérjük a Megjegyzés rovatban jelezze.

Csak papír alapú számla esetén kérjük kitölteni!

Véglegesítés

Ellenőrizze és javítsa megrendeléseit, ha szükséges. Javításhoz válassza fentről az űrlap megfelelő szekcióját. Amennyiben mindent rendben talált, kattintson a feltételek elfogadására és küldje el jelentkezését.

Megrendelés összesítő
TételEgységár HUFMennyiségÖsszesen (bruttó) HUF