Online Regisztráció

Kérjük, használja az online regisztrációt a jelentkezéshez. A kötelezően kitöltendő mezőket a csillag (*) jelöli.

A jelentkezés során meg kell adnia a számlázási címet, valamint a számlafizető fél adószámát. Kérjük készítse elő ezeket az adatokat most, mert ezek az információk a számla elkészítését követően már nem módosíthatók.

Jelentkező

Ennek hiányában a kreditpont nem kerül jóváírásra!
(Kérjük, lehetőleg privát e-mail címet adjon meg a könnyebb kapcsolattartás érdekében!)

Megrendelések

További, illetve extra étkezések térítés ellenében igényelhetők alább.
Kérjük, csak akkor jelölje, ha a részvételi díjban foglalt étkezésen kívül szeretne plusz ebédet rendelni.
Kérjük, csak akkor jelölje, ha a részvételi díjban foglalt étkezésen kívül szeretne plusz vacsorát rendelni.
Kérjük itt jelölje, ha gluténmentes, laktózmentes, vagy vegetáriánus étkezést kér! (Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!)

Szálloda

Felhívjük figyelmüket, hogy az idegenforgalmi adó összege 18 éves kor felett 500 FT/fő/éj, amely a helyszínen, a szálloda recepcióján fizetendő.

(A megadott szobatárs NE jelöljön egy másik két fős szobát!) Két fős szoba foglalása esetén a szoba teljes költsége automatikusan az Ön regisztrációjához kerül kiszámlázásra. Amennyiben a szoba költségét megosztva fizetik, kérjük jelezze e-mailben.

Számlázási adatok

Minden befizetésről ÁFA-s számlát bocsájtunk ki. Kérjük, adja meg a számlázási adatait, a kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit ezen az oldalon. A számlázási adatok a számla kiállítását követően nem módosíthatók. Amennyiben számlamegbontást igényel, kérjük a Megjegyzés rovatban jelezze.

Csak papír alapú számla esetén kérjük kitölteni!

Véglegesítés

Ellenőrizze és javítsa megrendeléseit, ha szükséges. Javításhoz válassza fentről az űrlap megfelelő szekcióját. Amennyiben mindent rendben talált, válasszon egy fizetési módot, majd kattintson a feltételek elfogadására és küldje el jelentkezését.

Megrendelés összesítő
TételEgységár HUFMennyiségÖsszesen (bruttó) HUF